logo

גבינות קשות

גבינות מחלב מפוסטר, שמוסיפים בתהליך הייצור מחמצת טרמופילית ומחממים מעל 40 מעלות צלזיוס.

גבינות בסגנון: פרמז'נו ריג'יאנו, גרנה פדנה,

גאודה עם תבלינים: גרגירי חרדל, קימל, צ'ילי, גרגירי כוסברה

תום: ביין, עטוף בגפת ענבים, עטוף בפרחי כובע הנזיר, עלי מרווה,צ'ילי, פטריות כמהין.

גרוייר בסגנון שוויצרי, גבן שטוף

קסטליאנו

פיקורינו עם גבן מחומם למחצה ומחומם מלא

אסייגו

מנצ'גו שטוף בשמן זית או בפפריקה מתוקה

טטיליה עטופה בפפריקה מעושנת

Share by: