logo

גבינות רכות, יוגורט ולבנה

גבינות שמכינים אותם מחלב מפוסטר, מכניסים מחמצת מזופילית, ומחממים בהכנת הגבינה עד 40 מעלות צלזיוס.

גבינות שניתן לאוכלם מייד, ללא זמן הבחלה.

גבינות מסוגים כגון: גבינה צפתית, אנזימתית, עם תבלינים – בצל ירוק, קצח, שום שמיר.

גבינה צ'רקסית, מעושנת עם עשן מעץ אלון, או פאניר שמחממים אותם ל90 מעלות צלזיוס בזמן ההכנה.

גבינות לקטיות, שמחממים אותה ל25 מעלות צלזיוס, מוסיפים רבע מכמות האנזים וממתינים 24 שעות להיווצרות מרקם רך.

כגון גבינת "בלפר קנול" שמוסיפים בתליך שום, מלח הימליה ועוטפים את הכדור בפלפל שחור קלוי וטחון.

גבינות בסגנון קרמוס או קממבר/ברי, שמוסיפים בתהליך עובשים לבנים.

יוגורט סמיך בסגנון יווני

לבנה/כדורי לבנה

קינוח מלבי מחלב כבשים.

Share by: